• TB1xVPje3MPMeJjy1XdXXasrXXa-1200-350
  • TB19U_ze3MPMeJjy1XbXXcwxVXa-1200-350
  • TB18ACca6ihSKJjy0FeXXbJtpXa-1200-350

welcome to perusahaan kita!

We ngrampungake proyek individu
  • R kuwat & D Strength

    R kuwat & D Strength

    tim D Professional R &, arupi 5 ahli.
  • Assurance Quality

    Assurance Quality

    Saben-saben kita kapal, kita bakal nyedhiyani dokumen PPAP lan Lapuran pengawasan
  • One Stop Shopping

    One Stop Shopping

    Siji-mandeg Shopping lagi dibangun
  • TS16949 Lan ISO9001

    TS16949 Lan ISO9001

    Ing Februari 2016, kita pikantuk certificate saka ts16969 lan pikantuk certificate ISO9001 ing Mei 2008
  • 20 Taun Pengalaman

    20 Taun Pengalaman

    20 taun pengalaman developping, ngrancang lan prodhuksi produk rod piston, kaca kanggo liwat 20 negara.
  • Sales Professional Service

    Sales Professional Service

    layanan Reliable lan selaras bakal nyedhiyani solusi laku ngarang kabutuhan individu.
ndeleng kabeh
We are siap kanggo gawe marem syarat project!
  • Welcome to visit us on Exhibition 2018 :A...
    maca liyane
  • Piala saka pelanggan
    Piala saka pelanggan
    Ing Desember 2017, perusahaan kita menang piala saka gabriel India LTD ing patemon taunan saka Gabriel India LTD.
    maca liyane
  • Mbangun tanduran anyar
    Mbangun tanduran anyar
    Bebarengan karo perkembangan bisnis perusahaan, kapasitas produksi workshop produksi perusahaan ana ora bisa ketemu dikarepake ageng saka pasar, perusahaan jejere pabrik asli Nggawe ne ...
    maca liyane
  • Prices saka bahan mentahan baja Rising
    Prices saka bahan mentahan baja Rising
    Ing pasar steelmaking global bahan mentahan, Turkey terus kanggo mbayar prices luwih kanggo kethokan diimpor ing baris karo Rising billet lan prices baja rampung, nalika prices kethokan ing Amerika Serikat lan Taiwan nganti simila a ...
    maca liyane
WhatsApp Online Chat !