334947 SHOCK absorber FOR VW

Short Description:

Quick Details Type: Shock Absorber Spring Type: Coil Spring Spring Material: Steel Shock Absorber Type: Hydraulic Position: Front Size: Standard, Standard Car Make: VW FORD OE NO.: 334947 Place of Origin: Zhejiang, China (Mainland) Brand Name: Hyper Auto or other Model Number: 334947 Warranty: 1 Years Special Size: Available Certificate: ISO/TS16949 KYB NO: Powder Coating / Chromed Service: OEM KYB NO.: 334947 Positon: Front Axle Packing: Inner-Plastic Bag; Outer-Standard Carton Box Surface ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Details cepet

    • Koleksi: Shock absorber
    • Spring Koleksi: coil Spring
    • Spring Material: steel
    • Shock absorber Koleksi: hydraulic
    • Posisi: ngarep
    • Size: Standard, Standard
    • Priksa Car: VW RENAULT
    • OE NO .: 334947
    • Panggonan Asal: Zhejiang, China (Mainland)
    • Brand Name: Hyper Auto utawa liyane
    • Panggil Model: 334947
    • Warranty: 1 Taun
    • Size khusus: Cepak
    • Certificate: ISO / TS16949
    • KYB NO: Powder Coating / chromed
    • Service: OEM
    • KYB NO .: 334947
    • Positon: Front poros
    • Packing: Inner-Kantong; Outer-Standard Carton Box
    • Lumahing werna: Black utawa minangka requiremnet customer
    • Box Custom: Cepak

    Packaging & Delivery

    Details Packaging Shock absorber ing 1. Outer -Standard Carton Box
    2. Box bisa adat
    delivery Wektu 40 Days

     

     

     

    Description Product

     

    Part Jeneng SHOCK absorber FOR VW
    KYB ora ana. 334947
    Positon Front poros
    lumahing  werna  Black utawa minangka requiremnet customer
    aplikasi RENAULT
    GALAXY (WGR) [1995-2006]
    SEAT
    Alhambra (7V8, 7V9) [1996-2010]
    VOLKSWAGEN
    Sharan (7M8, 7M9, 7M6) [1995-2010]
    Size Standard
    Quality Control Conducted dening ISO9001 / TS16949: 2002
    pengawasan IQC, IPQC, FQC, QA
    packing Inner-Kantong; Outer-Standard Carton Box
    Service OEM

     

     

    Karakteristik saka Shock absorber    :

    1.Piston Rod perawatan Mirror-lumahing, Hard dilapisi krom, digawe ing stregth tensile lan kekuatan compressive ndhuwur 800 MPa.

    2.Oil Seal nggunakake misuwur -NOK segel lenga account, kinerja sealing apik, urip iku minangka dhuwur minangka 2000000 utawa liyane.

    kinerja apik lenga 3.Absorber saka resistance kanggo abrasion lan resistance teyeng ing kahanan temprature disserent.

    4.Powder nggunakake Metallurgy wêdakakêna formulir diimpor Swedia kanggo bahan wesi-basa, diadopsi techologies Jepang nganti gawé.

     

     

     

    Packaging & Shipping

    packing     : 

    1. Outer -Standard Carton Box
    2. Box bisa adat

     

     

     

     

    FAQ

     

     

    Apa kita mengkono?

     

      We spesialisasi ing pembangunan, Manufaktur lan nyebarke saka motor lan mobil kejut absorber lan kejut absorber komponen, kayata rod piston, sintered part, Stamping part, tutup basa, guide rod, spring, utama tabung, tabung njaba, asu laut lenga, Bushing karet . 

     

    Sing kita? 

     

    Produsen lan sudagar saka bagean otomatis.

     

    Apa kita?

     

    · 1.  More reliable :Strictly quality control and many years experience , we have quality control person for each purchase order . 

     

    ·  2.  Quality assurance: Strictly miturut International  standar 

     

    · 3 . Superior Service: Kita bakal nyoba kita paling apik kanggo gawe marem request saben Panjenengan.
     Kita nyiapake kanggo nyedhiyani wis dodolan serves, layanan sak sales lan afer-sales service for coustomes dening cara saka layanan advance, nilai ditambahaké layanan lan layanan pribadi.

     

    Where kita? 

     

    Ningbo, Zhejiang, China

     

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !