Mbangun tanduran anyar

Bebarengan karo perkembangan bisnis perusahaan, kapasitas produksi workshop produksi perusahaan ana ora bisa ketemu dikarepake ageng saka pasar, perusahaan jejere pabrik asli Nggawe workshop anyar, miwiti ing November 2017, fasilitas workshop kanthi nganggo kanthi otomatis mesin lan peralatan, baris produksi bakal tambah saka 8 kanggo 20, saka workshop anyar wis dijadwal kanggo completion ing April 2018 sacara resmi!
a9d3dae9

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Heart


Post wektu: Jan-08-2018
WhatsApp Online Chat !