• TB1xVPje3MPMeJjy1XdXXasrXXa-1200-350
  • TB19U_ze3MPMeJjy1XbXXcwxVXa-1200-350
  • TB18ACca6ihSKJjy0FeXXbJtpXa-1200-350

ngabagéakeun ka parusahaan urang!

Urang ngalengkepan proyék individu
  • Sunda kuat & D Kakuatan

    Sunda kuat & D Kakuatan

    Tim D profésional R &, diwangun ku 5 ahli.
  • Pamastian kualitas

    Pamastian kualitas

    Unggal waktos urang ngilikan, urang baris nyadiakeun dokumén PPAP na Laporan Inspection
  • Salah gaul balanja

    Salah gaul balanja

    Hiji-eureun balanja keur diwangun
  • TS16949 Jeung ISO9001

    TS16949 Jeung ISO9001

    Dina Pébruari 2016, urang dicandak ka sertipikat ti ts16969 jeung diala teh sertipikat ISO9001 dina Méi 2008
  • 20 Taun Garapan

    20 Taun Garapan

    20 taun pangalaman developping, ngarancang jeung ngahasilkeun produk rod piston, ékspor ka leuwih 20 nagara.
  • Penjualan profésional Service

    Penjualan profésional Service

    jasa dipercaya jeung ngaropéa baris nyadiakeun solusi praktis tailored ka kabutuhan individu Anjeun.
nempo sadaya
Kami siap nyugemakeun syarat proyék anjeun!
  • Welcome to visit us on Exhibition 2018 :A...
    maca deui
  • Piala ti nasabah
    Piala ti nasabah
    Dina Désémber 2017, parusahaan urang meunangkeun piala ti Jibril India LTD dina pasamoan taunan Jibril India LTD.
    maca deui
  • Ngawangun tutuwuhan anyar
    Ngawangun tutuwuhan anyar
    Marengan ngembangkeun bisnis parusahaan, anu kapasitas produksina workshop produksi parusahaan aya teu bisa minuhan paménta badag pasar, pausahaan gigireun pabrik aslina nyetel ne ...
    maca deui
  • Harga bahan baku baja nu rising
    Harga bahan baku baja nu rising
    Di pasar steelmaking global bahan baku, Turki terus mayar harga luhur pikeun besi tua diimpor di garis kalawan rising billet sarta harga baja rengse, bari harga besi tua di AS jeung Taiwan dituturkeun simila a ...
    maca deui
WhatsApp Online Chat !