22mm Manten Angkat 4 × 4 Manten piston Rod

Pondok Description:

Quick Details Type: Piston Rod Model Number: Piston Rod Brand Name: Hyper Auto Place of Origin: Zhejiang, China (Mainland) Material: SAE1035/SAE1045 Straightness: 0.02 x 300 Outer diameter: 6-60mm Length: 30-1000mm Cylindricity: 0.02 Roundness: 0.01 Concentricity: 0.04 Surface roughness: Rz0.2~0.4 / Ra0.1max Induction hardness: HRC35~HRC65 Case depth: 0.4~2.0 Packaging & Delivery Packaging Details Each Piston Rod is wrapped with anti-rust paper and packed into a paper box. Then pap...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian gancang

    • Jenis: piston Rod
    • Jumlah modél: piston Rod
    • Brand Nami: hyper Otomatis
    • Tempat Asal: Zhejiang, Cina (Daratan)
    • Bahan: SAE1035 / SAE1045
    • Straightness: 0,02 x 300
    • Luar diaméterna: 6-60mm
    • Panjangna: 30-1000mm
    • Cylindricity: 0,02
    • Roundness: 0.01
    • Concentricity: 0,04
    • Tamansari roughness: Rz0.2 ~ 0,4 / Ra0.1max
    • Teu karasa induksi: HRC35 ~ HRC65
    • Jero hal: 0,4 ~ 2.0

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan Unggal piston Rod dibungkus jeung kertas anti karat jeung dipakétkeun kana kotak kertas. Lajeng kotak keretas anu dipakétkeun kana kotak kayu.
    Waktos pangiriman 20-30 Days

    1. Pictures of produk 

     

     

     

    2.Descriptions sahiji produk

    22mm Manten Angkat 4 × 4 Manten piston Rod

     

    material (SAE1035 / SAE1045) teu karasa induksi HRC35 ~ HRC65
    diaméterna luar 6-60mm jero hal 0,4 ~ 2.0
    panjang 30-1000mm teu karasa sumbu HB220 ~ 280
    Straightness 0,02 x 300 status kasadiaan Chromed / QPQ
    Roundness 0.01 Ketebalan tina chromed (5 ~ 40um)
    Cylindricity 0,02 Plating teu karasa 900Hv (50gm) mnt
    Concentricity 0,04 retakan 30 ~ 60 / mm
    roughness permukaan Rz0.2 ~ 0,4 / Ra0.1max uyah semprot 48hrs - 120hours ( Chromed )
    48hrs - 240hours(QPQ)

     

     

    3.How kana tatanan produk urang 

     

     

     

     

     

    4.  Packing of product

     

    Unggal beungeut perlakuan hardened rod piston dibungkus jeung kertas anti karat jeung dipakétkeun kana kotak kertas. Lajeng kotak keretas anu dipakétkeun kana kotak kayu.  --100% inspeksi visual.

     

     

     

    5. view parusahaan kami

    Urang hyper Otomatis Co.Ltd. specializes di ngembangkeun, manufaktur jeung dikabaran tina motor jeung 

    mobil komponén shock absorber saprak 1995. produk utama kami kaasup rod piston, bagian sintered, 

    cinyusu, tube jero, jsb Sareng parabot canggih urang jeung tanaga ogé dilatih, kami bisa nyadiakeun 

    konsumén urang kalayan 2 juta hardened perlakuan permukaan rod piston per bulan.

     

     

      

    6.  Tés Equipment

    Hardened Surface Treatment piston Rod Tés  E quipment: Projector, Salt semprot tester, Universal Bahan tester,

    Plating ketebalan tester, teu karasa tester,  Roughness tester .  

     

     

     

    7. aliran prosés Produksi

     

     

     

    8. konsumén kami


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !