334947 shock ABSORBER Pikeun VW

Pondok Description:

Quick Details Type: Shock Absorber Spring Type: Coil Spring Spring Material: Steel Shock Absorber Type: Hydraulic Position: Front Size: Standard, Standard Car Make: VW FORD OE NO.: 334947 Place of Origin: Zhejiang, China (Mainland) Brand Name: Hyper Auto or other Model Number: 334947 Warranty: 1 Years Special Size: Available Certificate: ISO/TS16949 KYB NO: Powder Coating / Chromed Service: OEM KYB NO.: 334947 Positon: Front Axle Packing: Inner-Plastic Bag; Outer-Standard Carton Box Surface ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian gancang

    • Jenis: shock Absorber
    • Spring Tipe: coil Spring
    • Spring Bahan: waja
    • Shock Absorber Tipe: hidrolik
    • Posisi: hareup
    • Ukuran: Standar, Standar
    • Jieun mobil: VW Ford
    • Œ NO .: 334947
    • Tempat Asal: Zhejiang, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: hyper Otomatis atanapi sejenna
    • Jumlah modél: 334947
    • Jaminan: 1 Taun
    • Ukuran husus: Sadia
    • Sertipikat: ISO / TS16949
    • KYB NO: Bubuk palapis / Chromed
    • Service: OEM
    • KYB NO .: 334947
    • Positon: Front as
    • Paking: Batin-Plastik Kantong; Luar-Standar karton Box
    • Tamansari Warna: Hideung atanapi sakumaha requiremnet customer
    • Box custom: Sadia

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan Shock Absorber di 1. Outer EYD karton Box
    2. Box tiasa custom
    Waktos pangiriman 40 Days

     

     

     

    Panjelasan Produk

     

    bagian Ngaran Shock ABSORBER Pikeun VW
    KYB NO. 334947
    Positon Front as
    Tamansari  Warna  Hideung atanapi sakumaha requiremnet customer
    aplikasi Ford
    Galaxy (WGR) [1995-2006]
    korsi
    ALHAMBRA (7V8, 7V9) [1996-2010]
    Volkswagen
    SHARAN (7M8, 7M9, 7M6) [1995-2010]
    ukuran standar
    Control kualitas Dilakukeun ku ISO9001 / TS16949: 2002
    pamariksaan IQC, IPQC, FQC, QA
    pak-pakan Batin-Plastik Kantong; Luar-Standar karton Box
    palayanan OEM

     

     

    Karakteristik Manten Absorber    :

    1.Piston Rod perlakuan Eunteung-beungeut cai, Hard Chrome plated, dijadikeun stregth tensile jeung kakuatan compressive luhureun 800 Mpa.

    2.Oil Seal nganggo kawentar -NOK segel minyak brand, kinerja sealing alus, kahirupan téh saluhur 2000000 atawa leuwih.

    kinerja alus minyak 3.Absorber lalawanan ka abrasion sarta lalawanan karat dina kondisi temprature disserent.

    4.Powder pamakéan metallurgy bubuk formulir diimpor Swedia pikeun bahan beusi-basa, diadopsi techologies Jepang pikeun ngahasilkeun.

     

     

     

    Bungkusan & pengiriman barang

    packing     : 

    1. Outer EYD karton Box
    2. Box tiasa custom

     

     

     

     

    FAQ

     

     

    Naon urang lakukeun?

     

      Urang specializes di ngembangkeun, manufaktur jeung dikabaran tina motor jeung mobil shock absorber jeung shock absorber komponén, kayaning rod piston, sintered bagian, Stamping bagian, klep basa, panungtun rod, cinyusu, tube batin, tube luar, anjing laut minyak, bushing karét . 

     

    Anu urang? 

     

    Produsén sarta padagang bagian otomatis.

     

    Naha urang?

     

    · 1.  More reliable :Strictly quality control and many years experience , we have quality control person for each purchase order . 

     

    ·  2.  jaminan Quality: mastikeun nurutkeun International  baku 

     

    · 3 . Punjul Service: Kami baris coba pangalusna kami pikeun nyugemakeun pamundut per Anjeun.
     Urang nyiapkeun nyadiakeun éta pre-jualan fungsi, layanan salila jualan na afer-jualan jasa pikeun coustomes ku cara ibadah sateuacanna, nilai ditambahkeun layanan sarta layanan pribadi.

     

    Dimana urang ? 

     

    Ningbo, Zhejiang, Cina

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !