Tinggi Quality YBR125 Non Asbés 390G motor marake Shoe

Pondok Description:

Quick Details Type: Brake Shoes Place of Origin: Zhejiang, China (Mainland) Brand Name: Hyperauto Model Number: YBR125 Product name: Brake shoes Weight: 260G Color: CUSTOMER REQUEST MOQ: 500sets Test Control of Brake Shoe: 100% Full Inspection High Temperature Tolerance of Brake Shoe: Braking Performance unaffected during high temperature Speed of Brake Shoe: Effective brake during high speed. Stable friction coefficient motorcycle type: YAMAHA YBR125 PACKING: Box Item: Auto Brake System P...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian gancang

    • Jenis: marake Shoe s
    • Tempat Asal: Zhejiang, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: Hyperauto
    • Jumlah modél: YBR125
    • Ngaran produk: sapatu marake
    • Beurat: 260G
    • Warna: customer menta
    • MOQ: 500sets
    • : 100% Inspection Full
    • Suhu kasabaran luhur marake Shoe: ngerem Performance unaffected salila hawa tinggi
    • Laju marake Shoe: marake jétu salila speed tinggi. Koefisien gesekan stabil
    • Jenis motor: Yamaha YBR125
    • Paking: kotak
    • Item: Otomatis marake System

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan Dina Cartons atanapi sakumaha pamundut anjeun
    Waktos pangiriman 20-30DAY

    1. Pictures of produk 

    Panjelasan Produk

      2.Descriptions sahiji produk

     

    bahan gesekan Non Asbés
    ukuran  130 * 28mm
    posisi pungkur
    certifications  TS 16949 sarta ISO 9001
    kaunggulan: Narékahan pikeun cooperate on dasar benefit silih
    Dupi ngajamin dina pangiriman waktos produk na harga bisa disawalakeun nurutkeun rinci kuantitas, packing sarta pangiriman kalungguhan waktos
    kadali kualitas: Cék bahan saméméh produksi masal
    Tracing rupa fase produksi ti mimiti nepi ka ahir
    dipariksa Quality saméméh paking nurutkeun PO

     

     

    Bungkusan & pengiriman barang

     3.  Packing of product

    100 susunan sapatu marake mun karton, mangka ka hal kai atawa Usuk.

     Ngagunakeun packing alam urang sorangan, kotak Warna keur batin sarta ékspor karton stand kanggo luar.

     

     

    4. aliran prosés Produksi

     

    5.  Tés

     

     

    6.Our konsumén

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !