Ngawangun tutuwuhan anyar

Marengan ngembangkeun bisnis parusahaan, anu kapasitas produksina workshop produksi parusahaan aya teu bisa minuhan paménta badag pasar, pausahaan gigireun pabrik aslina nyetel workshop anyar, mimitian dina bulan Nopémber 2017, fasilitas workshop pinuh ngadopsi pinuh otomatis mesin jeung alat, garis produksi bakal ngaronjat ti 8 nepi ka 20, ti bengkel anyar ieu dijadwalkeun pikeun parantosan dina April 2018 resmi!
a9d3dae9

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tree


Pos waktos: Jan-08-2018
WhatsApp Online Chat !