Bubuk Metal shock adjustable Rod Panungtun kit

Pondok Description:

Quick Details Type: Rod Guides kits Position: Front Size: Rod Guide Car Make: all car Rod Guides kits OE NO.: All Rod Guide Place of Origin: Zhejiang, China (Mainland) Brand Name: Hyper Auto Model Number: Rod Guides kits Warranty: 1 Years Materials of Rod Guide: Fe-C-Cu Powder Service: OEM Hardness of Rod Guide: HRB 35-100 Steam Treatment of Rod Guide: 2H High Temp Steam Treatment Application: Shock Absorber or other Car Parts Certification: TS16949/ ISO Density of Rod Guide: 6.2-6.8 g/cm...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian gancang

    • Jenis: Rod Panungtun kit
    • Posisi: hareup
    • Ukuran: rod Guide
    • Jieun mobil: kabéh mobil Rod Panungtun kit
    • Œ NO .: Sadaya Rod Guide
    • Tempat Asal: Zhejiang, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: hyper Otomatis
    • Jumlah modél: Rod Panungtun kit
    • Jaminan: 1 Taun
    • Bahan tina Rod Guide: Fe-C-Cu Bubuk
    • Service: OEM
    • Karasa Rod Guide: HRB 35-100
    • Treatment uap of Rod Guide: 2H High temp Treatment uap
    • Aplikasi: Manten Absorber atanapi Bagian Car séjén
    • Sertifikasi: TS16949 / ISO
    • Dénsitas Rod Guide: 6.2-6.8 g / cm3
    • PPAP: Sadia
    • Test Control: 100% Inspection Full
    • Pasar utama: Amérika Kidul, Asia Kidul, North Amrica, Europen, jeung saterusna

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan Rod Panungtun kit Paket: 10 piston jeung Roll a, 60-70 Roll ka karton, teras 48-60 karton ka Case kayu.
    Waktos pangiriman 20-30 Days

    1. Pictures of produk 
      

    Panjelasan Produk

    2.Descriptions sahiji produk 

          Bubuk Metal shock adjustable Rod Panungtun kit    

    Ngaran Produk Bubuk Metallurgy baja beusi sintered bagian 
    Bahan atah MPIF FC-0205
    hal nu husus 1. Density ti 6.2-6.8 g / cm3
    2. teu karasa: HRB 35-100
    perlakuan 3. uap: 2H temp tinggi uap nyekel waktu, ketebalan tina Fe3O4: 0.004-0.005mm
    4. produk garis Full for jeung lol absorber, kaasup bubuk metallurgy piston, pituduh rod,
    klep leumpang, band PTFE pikeun piston, Du bearing pikeun panduan rod.
    5. PPAP III anu dikintunkeun sasuai.
    aplikasi Mobil shock absorber, motor shock absorber, shock sapédah absorber
    carana ngokolakeun Pergaulan bubuk - Ngabentuk - Sintering - sizing - Saatos treatment-- perlakuan uap - impregnant Minyak - Packing - pengiriman barang
    Manufacturability 1. Otomatis Mechanical Pencét: 50T, 100T, 140T
    2. hidrolik Pencét: 100T, 315T, 600T, 800T
    3. Genep electric sinter, kaasup salah sahiji nyieunkeun dadi teuas Sinter tungku
    perlakuan 4. Panas: Carbonitriding quenching jeung frékuénsi luhur quenching
    5. ultrasonic clearing na otomatis deburring
    6. dina-imah tooling pembuatan: nyah, kawat mesin motong
    7. Kakuatan di machining: puseur mesin, CNC panggilingan, CNC lathe, Dua tungtung lapper jsb 
    Test Kamampuhan. 1. Karbon walirang determinator
    2. Metallurgic mikroskop
    3. hidrolik bahan universal tester
    4. testers karasa
    5. Pneumatic ukur instrumen
    6. Ngukur projector
    nguji 7. Gear instrumen
    8. profilometer Eléktro
    9. CMM
    QMS ISO9001: 2008, ISO / TS16949: 2009,
    ISO14000: 2004, OHSAS18001: 1999
    Kauntungannana 1. jasa pangalaman Muhun
    4. Wawuh jeung sarat industri mobil. produsén ced OEM
    2. 15 taun di industri metallurgy bubuk
    3. jasa téhnologi Profesional
    4. Wawuh jeung sarat industri mobil. 

     

     

    3.How kana tatanan produk urang 

     

     

    Bungkusan & pengiriman barang

     

    4.  Packing of product

    Sababaraha Panungtun rod mun Roll a, 60-70 Roll ka karton, teras 48-60 karton ka kayu Case --100% inspeksi visual.

     

     

    Émbaran parusahaan

    5. view parusahaan kami

     

     

     

    6.  Tés Equipment

     

    Teu karasa tester , Crushing & tensile kakuatan tester , Teu karasa tester , Metalurgi mikroskop  , Surface Table  , Karbon sufur Analyzer

     

     

     

     

     

    7. aliran prosés Produksi

     

     

      8. konsumén kami



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !