Baja cardan pto drive aci hidrolik

Pondok Description:

Quick Details Structure: Flexible Material: Steel, SAE1035/SAE1045 Coatings: Other Length: 30-1000mm, 30-1000mm Model Number: shaft Place of Origin: Zhejiang, China (Mainland) Brand Name: Hyper Auto Straightness: 0.02 x 300 Roundness: 0.01 Cylindricity: 0.02 Concentricity: 0.04 Surface roughness: Rz0.2~0.4 / Ra0.1max Induction hardness: HRC35~HRC65 Case depth: 0.4~2.0 type: shaft Packaging & Delivery Packaging Details Each shaft is wrapped with anti-rust paper and packed into a paper...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian gancang

    • Struktur: fleksibel
    • Bahan: Steel, SAE1035 / SAE1045
    • Coatings: lianna
    • Panjangna: 30-1000mm, 30-1000mm
    • Jumlah modél: leunjeur
    • Tempat Asal: Zhejiang, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: hyper Otomatis
    • Straightness: 0,02 x 300
    • Roundness: 0.01
    • Cylindricity: 0,02
    • Concentricity: 0,04
    • Tamansari roughness: Rz0.2 ~ 0,4 / Ra0.1max
    • Teu karasa induksi: HRC35 ~ HRC65
    • Jero hal: 0,4 ~ 2.0
    • Jenis: leunjeur

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan Unggal aci dibungkus jeung kertas anti karat jeung dipakétkeun kana kotak kertas. Lajeng kotak keretas anu dipakétkeun kana kotak kayu.
    Waktos pangiriman 20-30days

     

    1. Pictures of produk 

     

    2.Descriptions sahiji produk

    kualitas luhur Chrome plated aci

    material (SAE1035 / SAE1045) teu karasa induksi HRC35 ~ HRC65
    diaméterna luar 6-60mm jero hal 0,4 ~ 2.0
    panjang 30-1000mm teu karasa sumbu HB220 ~ 280
    Straightness 0,02 x 300 status kasadiaan Chromed / QPQ
    Roundness 0.01 Ketebalan tina chromed (5 ~ 40um)
    Cylindricity 0,02 Plating teu karasa 900Hv (50gm) mnt
    Concentricity 0,04 retakan 30 ~ 60 / mm
    roughness permukaan Rz0.2 ~ 0,4 / Ra0.1max uyah semprot 48hrs - 120hours ( Chromed )
    48hrs - 240hours(QPQ) 

    3.How kana tatanan produk urang 

     

    4.  Packing of product

     

    Unggal aci perlakuan permukaan hardened  dibungkus jeung kertas anti karat jeung dipakétkeun kana kotak kertas. Lajeng kotak keretas anu dipakétkeun kana kotak kayu.  --100% inspeksi visual.

     

    5. view parusahaan kami

     

    Urang hyper Otomatis Co.Ltd. specializes di ngembangkeun, manufaktur jeung dikabaran tina motor jeung 

     

    mobil komponén shock absorber saprak 1995. produk utama kami kaasup rod piston, bagian sintered, 

     

    cinyusu, tube jero, jsb Sareng parabot canggih urang jeung tanaga ogé dilatih, kami bisa nyadiakeun 

     

    konsumén urang kalayan 2 juta hardened rod piston perlakuan permukaan per bulan.

     

    6.  Tés Equipment

     

    Hardened Surface Treatment aci Tés  E quipment: Projector, Salt semprot tester, Universal Bahan tester,

     

    Plating ketebalan tester, teu karasa tester,  Roughness tester .  

    7. aliran prosés Produksi

    8. konsumén kami

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !